Skip to content

Ons team

Ons Team

In 1996 is de praktijk gestart met 1 logopedist. Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een praktijk met ontzettend veel expertise op bijna alle gebieden van de logopedie. Het voordeel van een groot, hecht team is dat er voor elk logopedisch probleem wel een collega te raadplegen is die zich daar extra in verdiept heeft dan wel ervaring in heeft opgedaan. Dit betekent dat iedere cliënt optimaal door ons kan worden geholpen.

ANNEKE

LOGOPEDIST

Anneke is werkzaam bij Sprekend Logopedie sinds 2003. Zij is allround logopedist en werkt vooral veel met volwassenen met stem- & zangproblemen en kinderen met complexe spraak-/taalproblematiek. Zij werkt op de dinsdag, woensdag en donderdag op de locaties in Maarssen-Dorp en Maarssenbroek.

Tel.: 085 555 6007 anneke@sprekendlogopedie.nl

Danielle

(preverbaal) LOGOPEDIST

Danielle werkt sinds 2010 bij Sprekend Logopedie. Zij is gespecialiseerd in logopedie bij kinderen met een bijzondere (verstandelijke) beperking en werkt dus ook voor Logopedie op Maat. Daarnaast is zij geregistreerd preverbaal logopedist en dus gespecialiseerd in eet- en drinkproblematiek. Danielle werkt voornamelijk ambulant. Zij is bereikbaar op maandag t/m vrijdagochtend.

Tel.: 085 555 6005 danielle@sprekendlogopedie.nl

Denise

LOGOPEDIST

Sinds 2015 is Denise onderdeel van het team van Sprekend Logopedie. Zij is allround logopedist en werkt in Maarssen, Breukelen en zij werkt ook op SBO Belle van Zuylen in Utrecht. Zij is te bereiken op de maandag, woensdag, donderdag en zaterdag.

Tel.: 085 555 6015
denise@sprekendlogopedie.nl

Dominique

office manager

Dominique is office manager bij Logopedie & Leren. Naast de ondersteuning bij Sprekend Logopedie houdt zij zich sinds 2017 vooral bezig met het reilen & zeilen van Logopedie op Maat. Daarbij is ze tevens steun en toeverlaat van de collega’s.

 

Tel.: 085 555 6000
administratie@logopedieopmaat.nl

Elisabeth

LOGOPEDIST & Dyslexie specialist

Elisabeth is werkzaam bij Sprekend Logopedie sinds 2020. Zij is naast allround logopedist al jaren gespecialiseerd in het behandelen van dyslexie. Zij werkt zowel op de locaties in Maarssen als op scholen en is bereikbaar op dinsdag en woensdag.

 

Tel.: 085 555 6025
elisabeth@sprekendlogopedie.nl

Erica

eigenaar/praktijkhouder

Erica is samen met Mariëtte eigenaar/praktijkhouder van Sprekend Logopedie. In 2013 hebben zij Logopedie op Maat opgericht. Met passie en gedrevenheid zet Erica zich in om kinderen met een verstandelijke beperking van het recht op logopedie te voorzien om hen te helpen communiceren met de wereld.

 

Tel.: 085 555 6001 praktijk@sprekendlogopedie.nl

Franka

LOGOPEDIST

Franka werkt sinds 2017 bij Sprekend Logopedie. Zij is allround logopedist. Franka werkt op de praktijk, maar ook op een school voor chronisch zieke kinderen. Zij is bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Tel.: 085 555 6014
franka@sprekendlogopedie.nl

Ilse

office manager

Sinds 2016 zwaait Ilse de scepter bij Logopedie & Leren. Zij is de verbindende factor van de praktijk. Zij houdt zich voornamelijk bezig met ondersteunende taken en is een luisterend oor voor zowel de cliënten als de collega’s.

 

Tel.: 0346 555773
administratie@sprekendlogopedie.nl

Lieke

LOGOPEDIST & Dyslexie specialist

Lieke Kant werkt sinds 2013 bij Sprekend Logopedie. Zij is allround logopedist en daarnaast gespecialiseerd in het behandelen van dyslexie. Zij werkt in Maarssen, maar komt ook op scholen om kinderen met dyslexie te behandelen. Lieke is te bereiken op de dinsdag, donderdag en vrijdag

Tel.: 085 555 6006
lieke@sprekendlogopedie.nl

Mariette

eigenaar/praktijkhouder

Mariëtte is samen met Erica eigenaar/praktijkhouder van Sprekend Logopedie sinds 2000. Mariëtte is gespecialiseerd in dyslexie en gaat gedreven op zoek naar de optimale manier om kinderen die vastlopen op school weer in hun kracht te zetten.

Tel.: 085 555 6002
praktijk@sprekendlogopedie.nl

Sanne

LOGOPEDIST

Sanne is werkzaam bij Sprekend Logopedie sinds 2016. Zij is gespecialiseerd in logopedie bij kinderen die naar Speciaal Basis Onderwijs gaan. Zij is te bereiken op maandag, dinsdag en donderdag.

Tel.: 085 555 6009 sanne@sprekendlogopedie.nl

 

Rebekka

LOGOPEDIST

Sinds 2018 werkt Rebekka bij Sprekend Logopedie. Rebekka is een allround logopedist en heeft al vele jaren allround ervaring. Op de locaties in Maarssen-Dorp en Maarssenbroek is zij bereikbaar op maandagmiddag, woensdag en donderdag.

Tel.: 085 555 6018
rebekka@sprekendlogopedie.nl

Thamara

LOGOPEDIST

Thamara is werkzaam bij Sprekend Logopedie sinds 2020. Zij is allround logopedist en werkt zowel op de locatie in Breukelen als in Maarssen. Zij is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag.

Tel.: 085 555 6026
thamara@sprekendlogopedie.nl