ANNEKE DE BAAT

In 1980 koos ik voor de studie Logopedie omdat ik (als kletskous) het belangrijk vond dat mensen zich goed kunnen uiten met taal. Sinds 1984 werk ik als allround logopedist. Ik behandel alle logopedische stoornissen en heb meerdere specialismen: Fonologische-, spraak- en taalontwikkelingsstoornissen, spraakproblemen bij schisis, stotteren (gecertificeerd Lidcombe-trainster), Oral MyoFunctioneleTherapie, stemproblemen.

Door mijn lange werkervaring behandel ik graag kinderen die wat meer uitdaging vragen. Ieder kind is uniek waardoor iedere behandeling anders is. Uitgangspunt in mijn behandeling is dat een kind zich prettig voelt en dat logopedie en leren leuk is. De therapie wordt zo creatief mogelijk en spelenderwijs aangeboden. De ouders van het kind zijn belangrijk bij mijn behandeling, zij zijn mijn “co-therapeut”. Ik wijs een weg die zij met hun kind kunnen gaan bewandelen.

Het leuke aan werken in een vrije vestiging is dat ik ook met oudere kinderen en volwassenen kan werken.  Bij hen is mijn uitgangspunt om samen uit te zoeken hoe hij/zij zo goed mogelijk geholpen kan worden. Mijn specialisaties zijn: klachten bij COPD of hyperventilatie, stemproblemen (ook zangstem en transgenderdysfonie), verstaanbaarheid en articulatieproblemen.

 

 

ANNEKE DE BAAT was last modified: juni 29th, 2017 by Robert Slippens